Nyáááár!


Sajna elég ritkán tudok ide irogatni. A nyár felénél tartunk. Most rekkenő a hőség. Voltunk 5 napot Cserkeszőlőn még júniusban, múlt hétvégén pedig Balcsira mentünk. Gyerekek élvezték nagyon! Bendi már csoibarna és nőtt 3 centit. :) Matyesz is növöget. Furcsa, hogy szeptember végétől bölis lesz. De ez a dolgok rendje. Apa és én is egy évvel öregebbek lettünk júniusban (Bár Laci még mindig szemtelenül fiatal).

Cserkeszőlő egy kis falucska a Hortobágy északi részén. Leginkább a fürdőjéről ismert. Mivel termálvizes, ezért a gyerekek csak a gyerekmedencében, illetve az élménymedencében pancsolhatnak. Sajna nem fedett. Kifogtuk a rossz időt is. Kétszer tudtunk azért strandolni. A többi nap Szolnokra mentünk. Megnéztük a repülőgép múzeumot, sétáltunk a belvárosban. Az utolsó 3 napra teljesen elromlott az idő (felhőszakadás és egyéb finomságok), ezért összepakoltunk és hazajöttünk. Az utunk nagyon szuper volt, a Lagunánk hálás jószág. És a légkondi életmentő! :)


Mire hazaértünk, a pár nap alatt Bendi ágya bedohosodott. :( Újat kellett vennünk neki, bár terveztük is). Múlt héten meg is kapta az ikeából. :)


A hétvégi Balcsi is szuper volt! Szuper papáékkal mentünk. Jött Rebi és Ádám is (unokatestvérek) Imádjuk Siófokot! Lassan 30 éve ott nyaralunk!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések