Bendi 4. szülinapja






Kicsit megkésve írok a dolgokról, de ez van, ha az ember el van havazva.
Szóval, április elsején ünnepeltük Bendegúz negyedik szülinapját! Édes kis-nagyfiam! Már négy éves!
Próbáltunk a kedvében járni és valami jó kis meglepetést szerezni neki. Ezért szülinapjára tőlünk és Rózsi mamától egy ugrálóvárat kapott. Amint meglátta, rögtön ki kellett bontanunk és felfújnunk. Öt napig uralta a nappalit. Persze a kertben fogjuk tartani :). Nagyon élvezte Bendi és Matyi is! Matyi reggeli ébredések után rögtön behasalt a várba.

Laci papáéktól egy pedálos gokartot kapott Bendi. Ez is nagyon szupi ajándék lett! Most már csak Bendit kellene rávennem, hogy tekerje is. Matyi időnként átvette az irányítást...


Sajnos az örömbe egy kis üröm is szorult, mert húsvét hetében mindkét gyerkőcön átment a calici vírus, hányással és hasmenéssel. Így eléggé nyúzottak voltak a drágáim. De Matyinál 5, Bendinél 4 nap alatt elmúlt a betegség.
A betegség miatt Bendi ne ment azon a héten oviba, így az ovis szülinap is megcsúszott. De következő héten megtartották bent is. Hála az ÁNTSZ-nek, gusztusos kis fatortája volt Bendinek (tisztára, mintha igazi lenne). Kriszti néni jóvoltából fotók is készültek, amiket át is küldött nekünk. Ezúton is nagyon köszönjük neki!!!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések